Tietoteknisten laitteiden kuljetus – laatua joka vaiheessa

ATK-laitteiden kuljetus

Digitalisoitunut elämäntapamme on lisännyt datakapasiteetin kysyntää. Pohjoismaat ovat listan kärkipäässä, kun kansainväliset toimijat suunnittelevat datakeskusten perustamista. Kylmä ilmastomme ja uusiutuvan energian vakaa saatavuus ovat suuria etuja. Meillä MTAB:ssä datakeskusten perustamisbuumi näkyy kasvaneena lisäarvoa tuovilla palveluilla täydennettyjen kuljetusten kysyntänä. Tässä esittelemme reseptimme tietoteknisten laitteiden sujuvaan ja turvalliseen kuljetukseen.

Huolellinen tarkastus paikan päällä

Teknisten laitteiden kuljetus vaatii huolellista suunnittelua ja valmistelua. Tarkastamalla olosuhteet paikan päällä varmistamme, että elektroniset laitteesi kuljetetaan oikeaan paikkaan oikeana aikana, ilman odottamattomia esteitä.

Turvallinen varastointi

Kun huolehdimme laitteidesi varastoinnista, olemme valmiina toimittamaan laitteet perille silloin kun sinulle sopii. Koordinoitu logistiikka tehostaa prosessia, lyhentää läpimenoajat minimiin ja varmistaa turvallisen varastoinnin. Meillä on tarjolla 27 000 neliömetriä varastotilaa käyttöönne. Laitteistoja säilytetään ilmastoltaan mukautetuissa tiloissa kolmannen turvallisuusluokan turvavarastoissamme, joissa on ympärivuorokautinen valvonta.

Pakattuina tai pakkaamattomina

Palvelinräkit ovat herkkiä laitteita, joita on käsiteltävä varoen. Ajoneuvomme on mukautettu herkästi vahingoittuvan lastin kuljetukseen, ja kuljettajillamme on pitkä kokemus teknisistä laitteista. Siksi kuljetamme laitteet usein pakkaamattomina. Kun laitteet kuljetetaan pakkaamattomina, vältyt käsittelemästä laatikoita ja pahveja – se jää meidän tehtäväksemme! Huolehdimme tarvikkeiden lajittelusta ja kierrätyksestä – ja ympäristökin hyötyy.

Pakkaaminen voi olla tarpeellinen varotoimi, jos laitteitasi kuljetetaan pitkiä matkoja. Tällöin tarjoamme omissa verstaissamme valmistettuja erikoispakkauksia. Lisäksi keräämme pakkausmateriaalin talteen ja huolehdimme sen kierrätyksestä.

Laatua joka vaiheessa

Kun tarvitset palvelinkuljetusta, sinun on voitava antaa koko prosessi huoletta meidän hoidettavaksemme. Sinun on pystyttävä keskittymään ydinliiketoimintaasi, olipa edessä datahallin muutto tai nykyisten palvelimien vaihto. Varmistamme, että palvelinräkkisi kuljetetaan ja sijoitetaan käyttövalmiiksi oikeaan paikkaan.

Onko tullut aika vaihtaa palvelin?

Juuri mikään ei ole niin arvokasta kuin tieto. GDPR:n astuessa voimaan 25. toukokuuta myös tietojen käsittelyä koskevat turvallisuusvaatimukset kasvavat. Kun sinun on vaihdettava entiset palvelimesi, varmistamme, että kaikki niiden tiedot hävitetään. Saat hävitystodistuksen, jonka ansiosta voit olla täysin varma siitä, ettei tietoja päädy vääriin käsiin.

TK-laitteiden kuljetus – Tilaa seuraava muuttosi

Onko sinun tarpeen kuljetuttaa palvelinräkkejä tai muita teknisiä laitteita? Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoja.

Lue lisää palveluistamme