Vakiintunut reittiliikenne pohjoismaissa ja Euroopassa

Euroopan Liikenne
MTAB:n vakiintunut kansainvälinen verkosto takaa koko kuljetusketjun turvallisuuden ja erinomaisen laadun.

Luotettavat kuljetukset kaikkialle Pohjoismaihin ja Eurooppaan omilla taidekuljetusautoillamme. MTAB:n kokonaisratkaisu ja vastuu kattavat myös Euroopan-kuljetukset.

  • Yhteiskuormaus kaikkialla Euroopassa
  • Reittiliikenne Pohjoismaissa ja Euroopassa
  • Räätälöidyt kuljetusratkaisut
  • Kuljetukset omilla taidekuljetusautoilla
  • Kaikki tullauspalvelut
  • Kansainvälinen verkosto
  • Taidekuljetusautot täyttävät kansainväliset ympäristövaatimukset
  • MTAB tarjoaa täysarvovakuutuksen

Yhteiskuormaus

MTAB kuljettaa herkkiä, suurikokoisia ja arvokkaita taide- ja näyttelyesineitä kaikkialle Eurooppaan. Yhteiskuormaus on joustava, kustannustehokas ja varma ratkaisu kaikenlaisiin kuljetuksiin. Tuotteet kuormataan yhdessä muiden Euroopan-lähetysten kanssa, ja kuljetuksissa käytetään aina erikoisvarusteltuja ja turvallisia taidekuljetusautojamme. Vakiintunut kansainvälinen verkostomme takaa koko kuljetusketjun turvallisuuden ja erinomaisen laadun.

Reittiliikenne

Taidekuljetusautomme ajavat aikataulutettujen reittien mukaan kaikkialla Pohjoismaissa ja Euroopassa. MTAB liikennöi muun muassa Berliiniin, Kölniin, Frankfurt, Pariisiin, Rotterdamiin, Amsterdamiin, Hampuriin ja Lontooseen sekä pysähtyy näiden kaupunkien lähistöllä.

Erilliskuljetukset

Tarjoamme myös räätälöityjä erilliskuljetuksia kaikkialle Eurooppaan ja muualle maailmaan.

Tullauspalvelut

Meillä on pitkä kokemus tullausasioiden hoitamisesta asiakkaittemme puolesta. Suunnittelemme ja hoidamme kaikki tuonti- ja vientitullaukset kaikissa maissa.

Kokonaisratkaisu

Lisäpalvelumme, kuten pakkaaminen, pakkauksesta purku ja taide-esineiden ripustus ovat saatavilla kaikkialla maailmassa.

Kansainväliset kuljetukset

Pitkän matkan toimeksiannoille tai suuren mittakaavan sopimuslogistiikalle on käytettävissä vakiintunut kansainvälinen verkosto.