Liisa Ihmemaassa – nykytaide hyppää kaninkoloon

KERAVAN TAIDEMUSEO – Liisa Ihmemaassa 5.9.-30.12.2018.

KERAVAN TAIDEMUSEO – Liisa Ihmemaassa

Keravan taidemuseon Liisa Ihmemaassa -näyttely kuljettaa katsojan tutusta ja turvallisesta todellisuudesta tietoisuuden tuolle puolelle. Nykytaiteilijoiden, kuten Emma Ainalan, Kim Simonssonin, Tommi Toijan ja Mia Hamarin töissä ihmisenä olemisen peruskysymykset kietoutuvat lapsuuden unimaailmaan.

SINKKA 20180903 KERAVA Mia Hamari, Lempilapsia. Liisa Ihmemaassa -näyttely. Kuva Pekka Elomaa

Näe maailma Liisan silmin

Näyttelyn teosten lähtökohtana ei ole Lewis Carrollin lastenromaani. Taiteilijat kuitenkin katsovat maailmaa Liisan tavoin: lapsen uteliain ja hämmästelevin silmin.

SINKKA 20180903 KERAVA Kim Simonsson, Astronautti, 2008 ja Magentta koira, 2016. Liisa Ihmemaassa -näyttely. Kuva Pekka Elomaa

Katsoja kohtaa muun muassa suuripäisiä pikkupoikia, naiseuteen kasvavia tyttöjä, salaperäisen muodonmuutoksen kokeneita metsien asukkeja, sammalen peittämiä selviytyjiä ja prinsessoja, jotka päättävät kohtalostaan itse.

SINKKA 20180903 KERAVA Tommi Toija. Liisa Ihmemaassa -näyttely. Kuva Pekka Elomaa

MTAB huolehti vaativista teoksista

MTAB Fine Art Logistics sai tehtäväkseen käsitellä ja kuljettaa Kim Simonssonin, Tommi Toijanin ja Mia Hamarin monitahoiset teokset. Toimitimme kaikki teokset näyttelyyn turvallisesti, ja nyt niitä pääsee ihailemaan 30.12. asti.

Lue lisää näyttelystä: Liisa Ihmemaassa.

 


Varaa meidät seuraavan näyttelysi kuljetuksiin!

MTAB Fine Art Logistics tarjoaa taiteen logistiikkapalveluja, turvallista varastointia ja näyttelyjen asennuksia.

Lue lisää palveluistamme.