Brought to you by -lehti

Uusmerkintä lehtemme on tulossa pian!

Tervetuloa Brought to you by -lehden uuden numeron pariin. Katsaus maailmaamme ja kohtaamisiin muutamien asiakkaidemme kanssa.


Tilaa

Minkä lehden haluat tilata?


Mitä haluat tilata?Elämme ajassa, jossa meidän on katsottava tulevaan eikä toimittava vain omien lyhyen aikavälin tavoitteidemme hyväksi. Me MTAB:llä olemme lähes 50 vuotta pyrkineet olemaan asiakkaidemme luottamuksen arvoisia arkojen ja arvokkaiden esineiden käsittelijänä, kuljettajana ja säilyttäjänä.

Olemme vuosikymmeniä tehneet työtä kestävän kehityksen hyväksi, ja jo vuonna 1995 rakennutimme Ruotsin ensimmäisen ympäristöluokitellun teollisuusrakennuksen – pääkonttorimme.
Silti on yhä mahdollista kehittyä ja oppia lisää.

Meillä on kunnianhimoa ja suunta, johon pyrimme. Haluamme olla vaikuttamassa alamme tulevaisuuteen, mistä yhden esimerkin voit lukea tästä numerosta. Moving Art Project on kiertävä taidenäyttely, jossa autamme lahjakkaita taitelijoita tavoittamaan uutta yleisöä suurkaupunkien ulkopuolella.

Kuljetusyrityksenä olemme aina liikkeessä, ja nyt kun meillä on konttorit ja toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa, on laajentumisemme Pohjoismaihin vahvistunut. Monet asiakkaamme toimivat kaikissa Pohjoismaissa ja arvostavat yhtä, koko alueen kattavaa yhteyspistettä. Lue lisää uudesta Suomen-toimipisteestämme edempää.

Kerromme myös Ateneumin Helene Schjerfbeck -näyttelyn matkasta Suomesta Japaniin ja takaisin, Uppsalan yliopiston taideaarteiden siirtämisestä remontin tieltä ja suuresta museomuutosta Norjassa.

Raota myös ovea Göteborgin sinfoniaorkesterin toimintaan ja lähde mukaan heidän konserttiinsa.

Mukavia lukuhetkiä!