Laatu

ISO 9001MTAB on ISO 9001:2015 -sertifioitu

Se merkitsee, että yrityksemme on laatinut laatujärjestelmän, jonka kaikki prosessit ja rutiinit ovat perusteellisesti suunniteltuja ja laatutestattuja kansainvälisen standardin mukaan.

Laatutakuu sinulle asiakkaana
Teemme säännöllisesti parannuksia johtamisjärjestelmäämme vastataksemme ympäristön odotuksiin ja vaatimuksiin. Sisäisten ja ulkoisten auditointien avulla tapahtuva jatkuva seuranta auttaa varmistamaan palvelujemme laadun. Voit olla varma saavasi meillä aina korkeatasoista palvelua turvallisesti toimitettuna, oli asiasi mikä tahansa.


”Kaiken toiminnan korkea laatu on osa yrityksemme DNA:ta, ja niin on aina ollut. Lopullinen askel kohti ISO-standardin mukaista sertifiointia on vahvistus laatutyömme korkeasta tasosta. Sinulle asiakkaana se on myös lupaus pyrkimyksestämme kehittyä jatkuvasti paremmiksi. Emme koskaan jää lepäämään laakereillamme.”

Simon Fors, toimitusjohtaja

Kaikissa maissa

Sertifiointi koskee kaikkea toimintaamme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Rutiinimme ja työtapamme ovat kaikkien työntekijöidemme käytettävissä toimintamme jokaisessa osassa.

Certificate ISO 9001:2015 – MTAB Sverige AB (English).pdf