Lääkinnällisten esittelylaitteiden kuljetukset

Ultraljud SÖSUltraljud till SÖS

Digitalisaation edetessä edistyneet tekniset ratkaisut ovat yleistyneet kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Laitteita, joita aikaisemmin oli vain sairaaloissa, on nyt myös yksityisvastaanotoilla ja terveyskeskuksissa kaikkialla maassa. MTAB:lle tämä näkyy lääkinnällisten esittelylaitteiden kuljetusten ja asennusten määrän kasvuna.

Esittely- ja koulutuskäyttöön tarkoitetut lääkinnälliset laitteet viettävät kiertolaisen elämää. Kun sairaaloissa, poliklinikoilla ja yksityisillä lääkäriasemilla järjestetään koulutusta tai kokeillaan uutta tekniikkaa, asiakkaamme lainaavat niille laitteitaan. Näin hankinnasta ja käytöstä vastaavat henkilöt pääsevät kokeilemaan ja arvioimaan laitteita. Tekniikka myös kehittyy nopeasti, ja siksi laitteita korvataan tiheästi uusilla. Tällöin henkilökunta tarvitsee koulutusta uuden version käyttöön. Ajan ja rahan säästämiseksi esittelylaitteet kiertävät jatkuvasti eri puolilla maata ja Eurooppaa.

Varmaa varastointia

Koekäyttöjen välissä esittelylaitteet ovat meidän varastossamme, ja siksi pystymme toimittamaan ne juuri oikeaan aikaan. Prosessia tehostaa koontilogistiikka, joka lyhentää toimitusaikoja ja takaa laitteiden turvallisen varastoinnin. MTAB tarjoaa yli 27 000 neliömetriä varastotilaa eri puolilla Pohjoismaita. Laitteita varastoidaan tasaisen sisäilmaston turvavarastoissamme, joissa on ympärivuorokautinen valvonta.

Lämpötilavalvotut kuljetusautot

Lääketieteelliset laitteet ovat herkkiä, ja siksi niiden kuljetuksissa käytetään aina erikoisvarusteltuja kuljetusautojamme, joiden kuljettajat ovat koulutettuja ja kokeneita. Lämpötilavalvotut kuljetusautomme on varusteltu asiakkaittemme tuotteiden turvalliseen kuljettamiseen. Kuormatilan muotoilu mahdollistaa turvallisen pakkaamattomien tuotteiden kuljetuksen. Yli 99 % kuljetuksistamme saapuu perille vahingoittumattomina.

Valmiina käyttöön

Me toimitamme laitteet niiden käyttöpaikkaan asti. Kun koulutettu kuljettajamme on purkanut laitteen paketista, hän tarkistaa sen toimivuuden käynnistämällä laitteen. Mahdolliset pakkausmateriaalit kuljettaja vie mukanaan. Näin takaamme, että lääkinnällinen laite on käyttövalmis heti toimitettaessa.

Ja taas matkaan

Esittelylaitteita käytetään usein lyhytaikaisesti. Esittelyjakson päätyttyä noudamme laitteen käyttökohteesta ja kuljetamme sen varastoomme. Laadun varmistamiseksi laitteet puhdistetaan ja niiden tiedot tyhjennetään aina, ennen kuin ne valmistellaan seuraavaa käyttäjää varten. Tarvittaessa voimme varastoida laitetta omissa turvavarastoissamme toimitusten välillä.

Yhteistyötä johtavien toimittajien kanssa

MTAB on Pohjoismaiden johtava lääkinnällisten laitteiden kuljettaja, joka kuljettaa ja asentaa esittelylaitteita kaikkialla Pohjoismaissa ja Euroopassa. Kuljetamme esimerkiksi ultraäänilaitteita, röntgenlaitteita, potilasmonitoreja, keskoskaappeja, mikroskooppeja ja analyysilaitteita sekä niiden oheislaitteita. Tämän alan asiakkaisiimme kuuluu useita tunnettuja lääkinnällisten laitteiden toimittajia.

Tarvitsetko apua lääkinnällisten laitteiden tai muiden herkkien laitteiden kuljetukseen ja asennukseen? Ota yhteyttä HighTech-tiimiimme, niin räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.


Lue lisää muista palveluistamme: