Kuljetus ja sisäänkanto - Särkyvän tavaran kuljetukset

Särkyvän tavaran kuljetukset | Kuljetus ja sisäänkanto

Keitä me olemme

Olemme jo lähes 50 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme aran ja arvokkaan tavaran käsittelyssä, kuljetuksessa ja hoitamisessa. Tänä aikana olemme keränneet asiantuntemusta ja kehittäneet käsittelytavan, joka on tehnyt meistä Pohjoismaiden johtavan erityiskuljetusten ja logistiikkaratkaisujen tarjoajan.

Kaikelle toiminnallemme on ominaista työ kestävän kehityksen hyväksi, ja pyrimme määrätietoisesti minimoimaan ympäristövaikutukset joka vaiheessa. Hyödyntämällä resurssit tehokkaasti ja valitsemalla materiaalit ja tuotemerkit tietoisesti pyrimme olemaan selkeä valinta ympäristötietoiselle asiakkaalle.

Tiedämme, että parhaat ratkaisut pätevimpien työntekijöiden suorittamina takaavat asiakkaillemme parhaan kaupan.

#Brought to you by MTAB on lupauksemme siitä, että tarjoamme harkitun ja ammattimaisen ratkaisun asiakkaidemme ainutkertaisiin kuljetustarpeisiin.

Mitä teemme

Voitte aina luovuttaa meille täyden vastuun tarpeisiinne sopivan ratkaisun löytämisestä. Logistikoillamme on pitkä kokemus kuljetuksien koordinoinnista ja suunnittelusta mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristövaikutukset minimoiden. Taidolla, luovuudella ja suurella luottamuksella olemme suorittaneet satojatuhansia ainutlaatuisia kuljetuksia kaikkialle maailmaan, mistä olemme erittäin ylpeitä.

 


MTAB 50 vuotta - Kuljetus ja sisäänkanto

MTAB 50 vuotta

2018 oli MTAB:n juhlavuosi – juhlistimme 50 toimintavuottamme alalla

Kaikki sai alkunsa Tukholmassa vuonna 1968 herkästi rikkoutuville ja vaikeasti lastattaville tuotteille tarkoitetusta kuljetusratkaisusta. Toiminta vilkastui, ja vähitellen yrityksestä tuli merkittävä toimija museoesineiden ja herkkien tietokonelaitteiden kuljetuksessa. Ensimmäisiä asiakkaita olivat IBM ja eräs suuri museo, ja aina näiltä ajoilta lähtien nämä kaksi markkinaa ovat liittyneet läheisesti yrityksen toimintaan. Lue lisää


 

Transportföretag konst