Kuljetus ja sisäänkanto

Kuljetus ja sisäänkanto

Keitä me olemme

Olemme jo lähes 50 vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme aran ja arvokkaan tavaran käsittelyssä, kuljetuksessa ja hoitamisessa. Tänä aikana olemme keränneet asiantuntemusta ja kehittäneet käsittelytavan, joka on tehnyt meistä Pohjoismaiden johtavan erityiskuljetusten ja logistiikkaratkaisujen tarjoajan.

Kaikelle toiminnallemme on ominaista työ kestävän kehityksen hyväksi, ja pyrimme määrätietoisesti minimoimaan ympäristövaikutukset joka vaiheessa. Hyödyntämällä resurssit tehokkaasti ja valitsemalla materiaalit ja tuotemerkit tietoisesti pyrimme olemaan selkeä valinta ympäristötietoiselle asiakkaalle.

Tiedämme, että parhaat ratkaisut pätevimpien työntekijöiden suorittamina takaavat asiakkaillemme parhaan kaupan.

#Brought to you by MTAB on lupauksemme siitä, että tarjoamme harkitun ja ammattimaisen ratkaisun asiakkaidemme ainutkertaisiin kuljetustarpeisiin.

Mitä teemme

Voitte aina luovuttaa meille täyden vastuun tarpeisiinne sopivan ratkaisun löytämisestä. Logistikoillamme on pitkä kokemus kuljetuksien koordinoinnista ja suunnittelusta mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristövaikutukset minimoiden. Taidolla, luovuudella ja suurella luottamuksella olemme suorittaneet satojatuhansia ainutlaatuisia kuljetuksia kaikkialle maailmaan, mistä olemme erittäin ylpeitä.

 

 

 

Transportföretag konst