Kassakaapin siirto – Asennus kassakaappi

Kassakaapin siirron aika - Kuljetus kassakaapit
Kassakaappia. Kuljetus asekaapit

Kassakaapin siirron aika?

Jos olet joskus yrittänyt siirtää kassakaappia itse, tiedät miten raskasta ja riskialtista se voi olla. Kun on kassakaapin siirron aika, on parasta kääntyä asiantuntijan puoleen. Meillä on pitkä kokemus turvakaappien kuljetuksista, ja pidämme huolen siitä, että kassakaappisi on perillä turvallisesti ja oikeana aikana. Meillä on tarvittavat erikoisvarusteet ja osaaminen, ja painotamme aina eniten turvallisuutta sekä turvakaapin kuljetuksessa että henkilökunnastamme huolehtimisessa.

Jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuiset vaatimuksensa. Olemme olleet alalla vuodesta 1968, joten meillä on vankka kokemus turvakaappien käsittelystä ja kuljetuksesta. Omien ajoneuvojemme, terminaaliemme ja kuljettajiemme ansiosta voimme tarjota joustavuutta ja hyvää palvelua, ja pyrimme aina määrätietoisesti toimittamaan sopimuksen mukaan.

MTAB:n linjaliikenne on kattavan jakelujärjestelmän ydin. Erikoistuotteiden kuljettaminen ja lisäarvoa tuottavat palvelut tekevät MTAB:stä ainutlaatuisen kuljetusyrityksen. Suurin osa tavarasta kuljetetaan pakkaamattomana, ja sen käsittelystä vastaavat aina kokeneet kuljettajat.

Miten voimme auttaa?

  • Kuljetus kassakaapit?
  • Asennus kassakaappi – Kassakaapin asennukset?
  • Muutto kassakaappi – Kassakaapin muutto?
  • Kuljetus asekaapit?
  • Kuljetus turvakaapit?

Lue lisää palveluistamme ja ota rohkeasti yhteyttä!