Play video

HIGH TECH LOGISTICS – Ainutlaatuinen arvoketju teknologian toimituksille

Herkkien, painavien, arvokkaiden ja tilaa vievien teknisten laitteiden kuljetuksesta aiheutuu ainutkertaisia tarpeita. Tuotteet on saatava käyttövalmiina perille haluttuun paikkaan. Työntekijämme on koulutettu asentamaan ja konfiguroimaan tuotteenne. Jos tarvitsette erikoispakkauksia, valmistamme ne tai hoidamme kuljetuksen kokonaan ilman pakkauksia. Huolehdimme kuljetuksestanne ja ratkaisemme siihen liittyvät ainutlaatuiset tarpeet, jotta te voitte keskittyä liiketoimintaanne. Ideasta valmiiseen asennukseen.

Miten voimme olla avuksi?

OTTAKAA MINUUN YHTEYTTA

Alat

Olemme toimineet kuljetusalalla 50 vuotta ja kehittyneet Pohjoismaiden johtavaksi herkkien teknisten laitteiden kuljettajaksi. MTAB High Tech Logistics hallitsee useiden eri alojen laitteiden kuljetukset, varastoinnin, asennukset ja konfiguroinnin.

Erikoisalamme

Yritysesittely

MTAB Suomi Oy:n toiminta-ajatus on kuljettaa, käsitellä ja varastoida erikoiskäsittelyä vaativia, arvokkaita taideteoksia luottamuksella, laatu-, turvallisuus- ja ympäristövaikutukset huomioiden. MTAB Group’in toimipisteet sijaitsevat Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisten kumppaniemme kanssa.

OTTAKAA MINUUN YHTEYTTA

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelin

Miten voimme olla avuksi?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.