installation av kopiatorer
Konfiguration och installation

Kopiointi, painatus ja graafinen ala

Kopiokoneiden ja graafisten laitteiden kuljetus ja asennus

MTAB High Tech Logisticsilla on pitkä kokemus toimistoihin ja graafiselle alalle tarkoitettujen kopiokoneiden, painokoneiden ja videolaitteiden kuljetuksesta, käsittelystä ja asennuksesta. Kuljetusautomme on varustettu herkästi rikkoutuvien ja heikosti lämpötilanvaihteluja kestävien laitteiden kuljetukseen. Laitteet kuljetetaan usein pakkaamattomina, sillä se säästää aikaa asennusvaiheessa ja näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle parempaa palvelua.

Teknisiä laitteita on käsiteltävä huolellisesti, ja työntekijämme ovat saaneet erikoiskoulutuksen ja heillä on pitkä kokemus työskentelystä teknisten laitteiden kuljetusten parissa. Työntekijöillämme on monipuolista teknistä osaamista, sillä tulostusjärjestelmien konfigurointi, asennus ja käyttöönotto vaatii edistyneitä taitoja. Tarvittaessa kuljetamme pois myös elektroniikkajätteen, huolehdimme tietojen selvittelystä ja kierrätämme käytöstä poistetut laitteet.

Kun MTAB High Tech Logistics vastaa toimiston tai graafisen alan teknisten laitteiden käsittelystä ja asennuksesta, muodostuu katkeamaton kuljetusketju tilauksesta laitteiden käyttöönottoon. Logistiikan hallinta on tehokasta ja koordinoitua sekä toimitukset ajantasaisia.

  • Pakkaamattomien laitteiden kuljetus
  • Esikonfigurointi omissa tiloissamme
  • Laitteiden asennus
  • Poiskuljetus ja kierrätys
  • Turvavarasto
  • Turvasertifioinnin suorittaneet työntekijät huolehtivat tiukkoja turvatoimia vaativista asennuksista
  • Asiakkaan kouluttaminen

Alat

Olemme toimineet kuljetusalalla 50 vuotta ja kehittyneet Pohjoismaiden johtavaksi herkkien teknisten laitteiden kuljettajaksi. MTAB High Tech Logistics hallitsee useiden eri alojen laitteiden kuljetukset, varastoinnin, asennukset ja konfiguroinnin.