IT, datalagring & telekom
Transport, installation och lagring

IT-, datakeskus- ja telekommunikaatiolaitteiden kuljetus ja asennus

MTAB High Tech Logistics tarjoaa palveluja IT-, datakeskus- ja telekommunikaatioalan helposti rikkoutuvien laitteiden logistiikkaan. Meillä on pitkä kokemus IT-laitteistojen, kuten palvelimien, asennuskehikkojen, palvelinkaappien ja tietokoneiden käsittelystä, kuljetuksista ja asennuksesta. Kokonaistoimittajana huolehdimme tuotteiden toimituksesta, käsittelystä ja asennuksesta teknisesti taitavasti ja tarkasti.

Teknisten laitteiden kuljetus vaatii huolellista suunnittelua ja valmistelua. Siksi tarjoamme myös tilojen esitarkastuspalvelua. Näin varmistetaan, että IT- ja konesalilaitteet saadaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Käytämme erikoisajoneuvoja IT-laitteiden kuljetuksissa ja konesalien muutoissa. Autot on suunniteltu helposti rikkoutuvien laitteiden kuljettamiseen pakkaamattomina.

Kun MTAB High Tech Logistics vastaa IT-laitteiden käsittelystä ja asennuksesta, muodostuu katkeamaton kuljetusketju tilauksesta laitteiden käyttöönottoon. Logistiikan hallinta on tehokasta ja koordinoitua sekä toimitukset ajantasaisia. MTAB tarjoaa myös tietojen selvittelypalvelua sekä elektroniikkajätteen hävittämistä ja kierrätystä.

  • Toimitus haluttuun paikkaan
  • Konfigurointi ja koeasennus kohteessa
  • Konesalien muutot
  • Palvelinkaappien ja -kehikoiden asennus ja purku
  • Toimintatestaus ja esikonfigurointi ennen toimitusta
  • Tietojen selvittely ja elektroniikkajätteen kierrätys
  • Turvavarasto

Alat

Olemme toimineet kuljetusalalla 50 vuotta ja kehittyneet Pohjoismaiden johtavaksi herkkien teknisten laitteiden kuljettajaksi. MTAB High Tech Logistics hallitsee useiden eri alojen laitteiden kuljetukset, varastoinnin, asennukset ja konfiguroinnin.