IT-sektionen, Meddisinsk teknik
Medtech

Hammaslääkintälaitteet ja lääkinnälliset laitteet

Lääkinnällisten laitteiden kuljetus ja asennus

MTAB High Tech Logistics on erikoistunut hammaslääkintälaitteiden ja lääkinnällisten laitteiden kuljetukseen ja käsittelyyn. Huolehdimme asiakkaittemme helposti rikkoutuvien teknisten laitteiden kuljetuksesta, asennuksesta ja konfiguroinnista. Lääkinnällisten laitteiden, kuten röntgenjärjestelmien ja hammaslääkärilaitteiden käsittely vaatii vankkaa teknistä osaamista. Kuljettajamme ja teknikkomme ovat saaneet erikoiskoulutuksen, ja heillä on monipuolista tämän osa-alueen osaamista. Tavoitteemme on, että asiakas voi tuntea olonsa turvalliseksi antaessaan logistiikkatehtävän MTAB:n huolehdittavaksi.

Käytämme erikoisajoneuvoja lääkintätekniikan kuljetuksessa. Autot on suunniteltu herkästi rikkoutuvien ja heikosti lämpötilanvaihteluja kestävien laitteiden kuljettamiseen pakkaamattomina. MTAB High Tech Logisticsilla on pitkä kokemus muun muassa kerroskuvauslaitteiden, magneettikuvauslaitteiden, syklotronien, röntgenjärjestelmien, välineiden ja laboratoriolaitteiden kuljettamisesta ja asentamisesta.

Lisäksi MTAB tarjoaa varastopalveluja Suomessa. Varastomme on turvaluokiteltu ja lämpötilavalvottu, jotta laitteiden varastointi on turvallista.

Kun MTAB High Tech Logistics vastaa laitteiden käsittelystä ja asennuksesta, muodostuu katkeamaton kuljetusketju tilauksesta laitteiden käyttöönottoon. Logistiikan hallinta on tehokasta ja koordinoitua, toimitukset ajantasaisia eikä yrityksen toiminta häiriinny.

  • Toimitus haluttuun paikkaan
  • Käytöstä poistettavien laitteiden nouto ja kierrätys
  • Mekaaninen asennus
  • Laitteiden dekontaminointi, tietojen tyhjennys ja puhdastilat
  • Turvavarasto
  • Teknikkotiimit kaikkialla Pohjoismaissa
  • Laina- ja esittelylaitteiden käsittely

Alat

Olemme toimineet kuljetusalalla 50 vuotta ja kehittyneet Pohjoismaiden johtavaksi herkkien teknisten laitteiden kuljettajaksi. MTAB High Tech Logistics hallitsee useiden eri alojen laitteiden kuljetukset, varastoinnin, asennukset ja konfiguroinnin.