Projektinhallinta – fine art

Kaiken työmme perustana ovat osaaminen ja laatu, ja tarjoamme monipuolista osaamista koko prosessiin. Suunnittelemme ajoreitit, hoidamme tulli-, vakuutus- ja turvallisuusasiat ja neuvomme. Tarjoamme yksittäisten teosten ja kokonaisten kokoelmien varastointia. Neuvomme pakkaamisessa, kuljetuksissa ja pystytyksessä ja tarjoamme näitä myös kokonaispalveluna sekä pienille teoksille, suurille veistoksille sekä kokonaisille kokoelmille että näyttelyille.

Olemme osa kansainvälistä taidekuljetusverkostoa, työntekijöillämme on pitkä kokemus ja luja tahto tarjota ratkaisuja tarpeisiinne.

Vastaamme koko ketjusta: konservaattorimme arvioi ja dokumentoi kaikki teokset, teoksia varastoidaan turvaluokitelluissa varastoissamme, pakkausteknikkomme rakentavat erikoiskuljetuspakkaukset ja projektipäällikkömme huolehtivat tarvittavista asiakirjoista ja projektin sujuvasta etenemisestä.

Työntekijämme ovat asiantuntijoita. Siksi he ymmärtävät haasteitasi ja tarpeitasi. Palvelemme niin kertakuljetuksissa kuin kumppanina säännöllisissä kuljetuksissa, ja toiminta-alueemme on koko maailma.

Osaamisemme ja kokemuksemme ovat sinun turvasi.