Vaativia erikoiskuljetuksia Erikoiskuljetus. Turvalliset kuljetukset
Erikoiskuljetukset

Erikoiskuljetukset

Vaativia erikoiskuljetuksia

Aina yrityksemme perustamisesta vuonna 1968 olemme suuntautuneet vaativiin erikoiskuljetuksiin ja kehittäneet räätälöityjä logistiikkapalveluja taide-, tekniikka- ja kiertuealalle. Pyrimme siihen, ettei sellaista kuljetustarvetta olekaan, jota emme pystyisi täyttämään. Toimintaperiaatteemme on, että asiakas voi aina olla varma saavansa mukautettuja palveluja, vaikka olosuhteet muuttuisivatkin hankkeen aikana.

Meillä on pitkä kokemus niin vaativista nostoista kuin arkojen ja arvokkaiden esineiden erikoiskuljetuksistakin. Kehitämme autojamme ja tilojamme jatkuvasti voidaksemme vastata huomispäivän logistiikkahaasteisiin. Olemme Pohjoismaiden johtava teknisten laitteiden ja arvotaiteen kuljettaja, mutta lisäksi voimme ylpeinä sanoa nauttivamme kuljettajana kulttuurialan luottamusta. Olipa kyseessä museoesine, lääkinnällinen laite tai soitin, olemme hyvin varustautuneita toimeksiantoon.

Ilmastoidut ja erikoissuunnitellut taidekuljetusautot ja vaativassa teknisessä asennuksessa koulutuksen saanut henkilökunta takaa turvalliset kuljetukset.

Olemme ainoa ruotsalainen edustaja kansainvälisessä ICEFAT-kuljetusjärjestössä. Se on maailmanlaajuinen taide- ja näyttelykuljettajien yhteistyöjärjestö, jolla on jäseniä yli 70 maasta. Kuulumme myös Artim-verkostoon yhdessä johtavien eurooppalaisten taidekuljettajien kanssa. Vahva organisaatiomme ja kansainvälinen verkostomme takaavat pohjoismaisten ja kansainvälisten erikoiskuljetusten korkean laadun. Ne ovat takuu siitä, että olemme jatkossakin Pohjoismaiden johtava toimija vaativien erikoiskuljetusten alalla.